Navelpiercing ftw ;D

Ängel tog navelpiercing på mig nyss :D. Blev fett rakt också.Fast det blev ju lite svullet då men det är ju normalt. Det gjorde lite ont och nu med men det klarar jag av ;D. Jag ba ''KAN JAG INTE FÅ TA STILNOCT FÖRST!?''

''NEEJ!''
''JOO!''
''VILL DU HA PIERCINGEN ELLER INTE!? ''
Jag tog legigan men den han ju aldrig värka.Satt och bet i en tröja och snittade min tandkräm :o xD

Tack ängel! :D


Denise Demonstration

All the things she said.

På juldagen pratade jag med ängel i telefon och så. Hon ville att jag skulle komma så jag packade väskorna så snabbt jag kunde och tog den tidigaste bussen som gick till Uppsala. Fast senare när jag kom till station som la jag märke till att jag hade skrivit upp tåg tider istället för buss tider så jag åkte tåg istället. Det är såhär jag vill ha det. Hjälpa varandra när vi behöver varandra som mest. Jag har saknat henne sjukt mycket. Hon är den vackraste ängeln som finns. Vi åt på Max i Uppsala påvägen hem och sen kommer jag faktiskt inte ihåg så mycket av vad vi gjort. Vi har levat iallfall.Igår tog vi modellbilder "Sexiga" men vill inte att min klädsel ska misstolkas som ”sexklädsel”.

When they stop and stare, don't worry me
'Cause I'm feeling for her what she's feeling for me
I can try to pretend, I can try to forget
But it's driving me mad, going out of my head
.

Ja, låten är från låten All the things she said som jag lyssnar på nu.

När vi tog modellfoton så kände jag mig så äckligt smal. Fick ångest och ville inte äta. När jag mår dåligt så vill jag inte äta. Men jag ville ända pressa i mig mat men jag kunde inte eftersom jag inte var hemma. Detsutom skulle jag inte orka när jag mådde såhär. Jag blir sjukt avundsjuk på ängels vackra kropp när jag ser henne. Jag ser på henne och blir '''Åwwwhh...''
Och tittar på mina tunna armar och får ångest.
UPPOREXI kanske jag har hahahah xD.

Pågrund av att jag mådde som jag gjorde så fick jag svårt för modellbilderna. Fick svårt att säga det till ängel, jag vet inte varför. Kanske för att jag kom till henne för att ta hand om henne och inte för att hon skulle ta hand om mig. Men jag skrev det till henne sen.

Nu ska jag visa bilderna vi tog.
Ett foto på Nelly också :D xD.


Ett foto på Nelly också :D xD.
Jag har kul med ängel. Jag skäms över vissa foton på mig här. En av dom ser min rumpa skitstor ut också. Ängels är sjukt snygg på vissa bilder.Och på vissa är hon otroligt söt.Jag älskar dig ängel.


Wanna fly to a place where it's just you and me.
Nobody else so we can be free.
Nobody else so we can be free.Denise Demonstration

När inga änglar kan gråta mer.

Jag saknar ängel så jag dör. Önskar hon var här nu. Men samtidigt känner jag mig så slut så jag är nog inge rolig att vara med just nu. Julen gav mig ångest,j ag vet inte varför. Orkar inte heller känna efter varför jag mår som jag gör. Jag känner mig nog otroligt ensam också. Saknar Ludde, det är nog också en chock att det är jul och Ludde inte är här och får julklappar. Tycker otroligt synd om folk som får sitta hemma själva på julafton. Kommer ihåg när pappa berättade ett år då han var sjuk på julafton och hans flickvän stannade inte hemma hos honom. Hon åkte iväg och lämnade honom ensam. Jag älskar min pappa. Han är den bästa pappa i världen. Fattar inte att han kan ha haft sån otur. Under hela sitt liv har han varit hjälpsam, snäll och rolig och söt. Men ändå fick han en sådan hemsk fru som min mamma och bara ett barn, jag. Ett barn som får IG i flera ämnen och mår psyikiskt dåligt. Och så hans knä, som han fått gått och haft ont i 9 år. Han ska snart få operera iallafall. Det är bra. Åwh jag börjar gråta när jag pratar om pappa.

Jag älskar dig pappa.
Jag älskar dig ängel.
Jag älskar dig Ludde.
Denise Demonstration