Fotodagen i skolan.

Idag hade vi friluftsdag i skolan och jag och kompisarna hade valt foto. Melissa och Gustav fick stå modeller för oss. Här kommer foton vi tog!

Melissa är herre på tepparn!
 
Caitlin är så fin :)
 
Hahahah!, Melissa ramlade!

HAHAHA Gustav skulle klättra upp men alla rasade över honom istället xD

Suicide! :o

Vi kom på att man inte kan göra eld med två isbitar som man kan med flinta sten. Men man borde kunna det! >: (

Caitlin Ossy Osbourne!

Mormor Melissa :D

Vi upptäckte även att Melissa har lasersyn!

Jag älskar mina underbara fula kompisar <3

Denise Demonstration

Suga kort leken.

Inget misstolk nu för rubriken!.But jag vill ha den rubriken D:.

Idag så hittade vi på dethär i skolan.Vi kan roa oss med så konstiga saker.''EN IS PLÄTT!''.Så står vi där i ca en halvtimme och sånt xD.Det är en lek att man ska suga in luften för att kortet ska hålla sig kvar emot munnen.Och så ska man skicka vidare.Vi hade svårt att få runt ett helt varv.Men vi lyckades bra vi slutet.Men det fick vi inte med på film.Jag hade svårt att lära mig i början.Men sen lärde jag mig.Sen kom Kevin och var med.Brydde mig inte direkt men Cait och han kunde väll ha frågat först ändå men orkar inte bry mig nu.

Aja,ENJOY ;D

Denise Demonstration

Im actually starting to miss that shit.

Såg nyss Edward Scissorhands. Såg den för första gången hos Melissa. Den är så sorglig. Den borde vara kändare än den är. Satt och grät vi slutet. Filmen beskriver känslorna så bra så jag själv blir kär i Edward typ. Den är så fin, så vacker. Får mig verkligen sakna känslan av sådan kärlek. Jag har svårt att bli kär. Jag har svårt att ge kärlek. Så dom som lyckas kan skatta sig annorlunda. Eller hur man nu ska säga. Den ända jag någonsin älskat så är ____. Alla på hela skolan visste det typ. Jag sov inte, åt inte. Men ändå var jag varje dag i skolan för att få se honom. Kan erkänna att jag typ ändå har svårt att släppa honom. Men han är annorlunda nu. Jag älskar fortfarande den gamla honom. Jag önskar han kunde komma till mig. Men iallafall. Nu ska detta inlägg vara om ''kärlek''. Vad jag kärlek för mig?. Jag vet iallafall att jag förut sa ''Kärlek uttnyttjas av människor. Människor blir tillsammans med andra fast dom inte ÄLSKAR dom. Dom blir bara tillsammans för dom trivs ihop och sånt. Men det är inte kärlek enligt mig. Kärlek är en känsla man inte kan bestämma över.''. Vad tycker jag nu?.Jag vet inte riktigt ärligt talat. Men en sak vet jag att jag håller med mig själv om fortfarande. Att dendär bilden. Den beskriver kärlek enligt mig. Kärlek är allt och inget. Kärlek är smärta, drog, hopp, bara ett ord, ingenting, allting, dröm, liv, glädje illusion ,allt och inget.

''Hold me.''..

''I can't.''

Denise Demonstration