Lekte med Falcon och hans syskon idag

Var och hälsa på min Falcon idag, så mysig han är. Vill ta med han hem nu!. Men måste vänta en vecka. Behöver verkligen en valp just nu som gör mig sysselsatt då jag inte fått så mycket plugg än och har typ ingen tvätt kvar. Så söt han är. Ville inte lämna honom. En sak är väldigt roligt med alla valparna i kullen. Och det är att ingen har valt sin valp, utan valparna har själv valt sin ägare. Hunden som alla valt var den första som kom fram till en och som verkligen ville vara med personen hela tiden när man träffade kullen. Min är Falcon!, det är han som har en vit fläck på baken. När han var nyfödd såg den ut som en falk/örn. Därför kallas han Falcon och jag tänker behålla det namnet! 
 
Denise Demonstration

Hej 100% naturliga jag.

Idag har jag haft en riktigt jobbig dag. Hade lång dag i skolan, fick ingen lunch, åkte till banken, och sen till polisen för att anmäla min mobil (men dom hade hunnit stänga då), kommit hem, fixat och donat men andra saker. Som fortfarande är lite hemliga (Men inte för några) .
Men livet är bra just nu ändå. Skolan går bra, mitt rum är strax klart och perfekt, jag ska få en hund, och en till sak som tillhör det hemliga. Jag är glad, ja det är jag.
 
Ni får en bild på min 100% naturlig sålänge. Nästa inlägg eller näst nästa kommer jag antagligen avslöja det hemliga!
 
Denise Demonstration

Avicii - Wake Me Up

Denise Demonstration