Harness

Någonting jag nyligen upptäckt och väckt stor kärlek för är Harness. Tycker det är så otroligt snyggt! Ska beställa hem en sånhär så fort jag får pengar!, funfunfun.
 
Denise Demonstration

rör mig sakta stilla så jag blir ett med allt som är.

Har lov nu, och är ju som sagt hemma i Tierp och hälsar på. Lovat att träffa massa människor och umgås med dom men typ allt jag vill göra är att sitta hemma, käka, spela Amnesia med Angelika, och mysa med Falkon. Åker hem på fredag, har alltså 4 dagar på mig att hinna åka till Telia, fota till repotaget, skälla ut folk på bilverkstan, gå till banken, gå på halloween fest, och sen umgås med minst 4 personer till.
 
Glömde min laddare hos Niklas idag också. Det sög, kanske hämtar den imorn om jag ska med mamma till Uppsala när hon ska jobba imorn, vi får se. Annars kanske jag får vara utan mobil till torsdag.
Saknar D’ så galet mycket också. Vill bara hem till västra götaland så jag kan få vara hos honom. Vill ha pengar också, till kläder, tatueringar och piercingar.
 
Ska tvinga mamma färga håret på mig i övermorgon också. Eftersom jag var så ljushårig innan jag färgade brunt så satte sig ju inte den bruna färgen första gången så måste färga det igen.
 
Ohlord vill bara att denhär veckan ska vara över, vill ha fredag nununununu. punkt.
 
Denise Demonstration

Personlig almanacka

En sak som jag märkt verkligen hjälper mig att få saker gjorda är att skriva listor på saker jag måste göra. Och sen stryka att jag har gjort det. Känns som jag har mer koll då också. Annars glömmer jag alltid bort det och gör det inte. Så designade min egen almanacka på personligalmanacka.se och beställde hem. Längtar tills jag får hem den. Visar nog bilder på den sen när jag har fått hem den.
 
Denise Demonstration