Tv serier jag följer just nu

 
Jag älskar serier, särkillt de som innehåller äventyr, drama och fantasy. Använder en app som heter TV showtime som berättar för mig såfort ett nytt avsnitt kommer ut. Där kan man också få veta hur mycket tid man har spenderat på serier. Jag har spenderat tillsammans minst en månad, 11 dagar, 5 timmar och 50 minturer på serier!. Tänk vad man hade kunnat gjort av den tiden istället egentligen, haha.
 
Tänkte göra er en lista på de serier jag följer nu. Alla dom är några av mina favorit serier. Några andra favoriter är How I Met Your Mother, Friends, Jersey Shore, Snooki and Jwoww, Avatar, Merlin, och Two and A Half Men. Men dom serierna är redan avslutade. Planerar att börja kolla på Under the dome och The 100 också snart.
"I en värld där tanke och tro kontrolleras, kämpar en man för att ställa kunskap fri . Den hemliga historien av Leonardo da Vincis kittlande liv visar ett porträtt av en ung man torterad av en gåvan av övermänskligt geni. Han är en kättare vars syfte att avslöja religionen lögner. En upprorsman som vill undergräva ett elitistiskt samhälleHan befinner sig mitt i en storm som har brunnit i århundraden. En konflikt mellan sanning och lögn, religion och förnuft, det förflutna och framtiden. Hans ambitioner används mot honom av de motsatta krafter tids locka honom till ett spel av förförelse där de som föraktar hans intellekt behöver honom mest. Leonardo måste ta upp kampen mot fiender som använder historien för att undertrycka sanningen. En hjälte beväpnad endast med sin genialitet. Da Vinci står ensam mot mörkret inom, och mörkret på utsidan. Inför en osäker framtid, sitt sökande efter kunskap blir nästan hans undergång när han utforskar i utkanten av sin egen mentala hälsa. Da Vinci kastar sig in i hans geni och framstår som en ostoppbar kraft som lyfter en hel epok ur mörkret och driver det i ljuset. Hans berättelse blir en spegel till vår egen värld , kallar oss alla att gå med i hans kamp för att befria framtiden."
"Serien utspelar sig i Pasadena, Kalifornien och kretsar kring fem karaktärer: två genialiska rumskamrater som arbetar vid California Institute of Technology, experimentalfysikern Leonard Hofstadter och den teoretiska fysikern Sheldon Cooper; deras granne tvärs över hallen Penny, en gladlynt servitris som vill bli skådespelerska; och Leonard och Sheldons lika nördiga och socialt tafatta medarbetare och vänner Howard Wolowitz, en flygingenjör från Jet Propulsion Laboratory och Rajesh Koothrappali, en astrofysiker som också jobbar på Caltech. De fyra killarnas nördighet och intellekt kontrasterar med Pennys sociala färdigheter och sunda förnuft. Tre andra stödkaraktärer har också blivit uppflyttade till huvudroller för ett par avsnitt: Bernadette Rostenkowski, en doktor inom mikrobiologi, jobbar deltid som servitris med Penny och är Howards kärleksintresse och senare fru; samt Amy Farrah Fowler, en neurobiolog som är väldigt lik Sheldon, och som senare blir nära vän med Penny och tillsammans med Sheldon."
"Långt, långt hemifrån spolas Jason upp på stränderna vid den antika och mystiska staden Atlantis, en värld där gudinnorna har hår av ormar och palatsen är så stora att de måste vara byggda av jättar. Men under ytan i den förlorade staden finns ett mörkt förflutet, ett komplicerat nät av svek och bedrägeri som Jason verkar oförklarligt inblandad i. 
Med hjälp av den flitige Pytagoras och den överviktige och bestämde Herkules ger sig Jason ut på en upptäcktsresa. Det blir en resa fylld av äventyr och faror. Den osannolika men älskvärda trion reser genom den grekiska mytologin och legenderna som ligger till grund för den västerländska litteraturen."
"28-åriga Emma Swan får på sin födelsedag besök av Henry, den son hon gav upp för adoption för tio år sedan. Henry tar med henne till sin hemstad Storybrooke som han hävdar att det vilar en förbannelse över. Tiden står stilla i Storybrooke och alla stadens invånare är egentligen sagofigurer som glömt sina tidigare liv. Den enda som kan bryta förbannelsen är dottern till Snövit och hennes prins, och den dottern är Emma.
Henrys adoptivmor Regina Mills är stadens borgmästare, men Henry menar att hon egentligen är den onda drottningen som försökte döda Snövit. Hans lärare, Mary Margaret Blanchard, är Snövit och hennes prins är en man som ligger i koma på stadens sjukhus. Stadens rikaste man, Mr. Gold är i sagans värld Rumplestiltskin och han har en stor och viktig roll i serien. Emma beslutar sig att stanna ett tag i Storybrooke, något som får stadens stora klocka, som dittills stått stilla, att plötsligt börja fungera igen."
"Jenna är en 16-årig tjej som är väldigt intelligent, omtänksam, men dock lite utanför. Hon vill helt enkelt bara passa in. Allt tar sin vändning då hon råkar ut för en olyckshändelse, och alla på skolan tror då att hon försökt begå självmord. Till slut accepterar hon sitt öde och gör det bästa av situationen."
 "Serien utspelar sig på den fiktiva kontinenten Westeros, ofta kallad "De sju kungarikena". Eddard "Ned" Stark lord av Winterfell, bekymras av rykten från muren i norr då han får besked om att Jon Arryn, hans mentor och kungens hand, dött av feber och att kung Robert Baratheon är på väg till Winterfell. Ned blir tillfrågad att ersätta Arryn som kungens hand och reser till Kings' Landing för att assistera kungen. Familjen Stark delas då upp genom att Ned och döttrarna Arya och Sansa åker till King's Landing. Kvar i Winterfell är Catelyn och hennes söner. Jon Snö, Neds oäkting som är illa omtyckt av Catelyn, beger sig till muren i norr för att bli en edsvuren man i Night's Watch, murens vaktstyrka. På andra sidan havet på kontinenten Essos smider exilprinsen Viserys Targaryen planer för att återerövra De sju kungarikena. Han gifter bort sin yngre syster Daenerys till stamkungen Khal Drogo." 
 
Denise Demonstration