Eat, sleep, rave, repeat.

 

Är hos Nathalie nu, vi har en liten förfest hos henne just nu sen så ska vi alla dra till BJ.

 

Imorgon bitti ska jag upp tidigt också för att åka till Stockholm för att umgås med min kära kusin Jennifer, eller Blörian som jag kallar henne. Egentligen vill man ju sova ut efter man varit på krogen och inte gå upp tidigt men jag åker ju tillbaka till västkusten på onsdag så det börjar bli stressigt nu med att hinna med att göra alla sakerna jag hade planerat att göra nu när jag är häruppe under lovet. Här får ni också en gif på hur jag ser ut just nu!

Denise Demonstration

Plockat flyghavre

När jag hade jobbat klart på ålderdomshemmet i sommar så tänkte jag egentligen ta ledigt resten av lovet. Sen frågade Emma om jag ville jobba med henne och plocka flyghavre. Och ja sa ja direkt! Alltid velat göra det. Min pappa är en bond pojke för min farfar hade en stor bondgård en gång i tiden. Så pappa och hans bröder och vänner brukade göra det väldigt mycket. Han har berättat många roliga historier om det och hur kul det var och jag har alltid velat göra det. Så i sommar fick jag äntligen det! 
 
Denise Demonstration

Met this little fellah the other day.

I förrgår så följde jag med Jacob på hans kusins födelsedags fest. Deras katt hade fått kattungar så vi lekte med dom hela kvällen. Blev riktigt bra kompis med Henni som jag döpte henne till. Hon kan ju inte gå omkring utan att namn ju hallååå.
 
Började längta tills Jacob och jag bor tillsammas och vi kan skaffa oss en söt liten kisse. Egentligen så skulle jag ju såklart vilja ta med Junior och Jacobs skulle vilja ta med sig Frida. Men dom är redan vana med hundarna och Fridas syster. Dom skulle ju bli galna om man skilde på dom :/
 
 
 
Denise Demonstration