Vad är en bal på slottet.

Denise Demonstration

Balen igår

Denise Demonstration

Frisören och det läskigaste som typ någonsin har hänt mig..

När jag skulle planera mitt hår inför balen och studenten så tänkte jag att jag skulle klippa håret hos min frisör Axa i Tierp och låta mamma färga utväxten. Och sedan sätta i löshår med microringar igen hos rapunzel, eftersom jag ville ha de ny insatt innan så att de skulle vara i bästa kvalitet när jag ska på balen. Och sen tänkte jag att jag då lika gärna kunde boka baluppsättning för balen. Men när jag ringde och skulle boka tid så fanns det inte tider lediga att göra det på samma dag. Så jag bestämde att jag den 28de skulle sätta i löshåret och den 29de göra baluppsättningen. Men sen hann inte mamma färga mitt hår och min frisör Axa stängde sin salong. Ville verkligen att hon skulle klippa mig eftersom hon typ har varit den enda frisören som kunnat klippa min frisyr som jag vill ha den. Men då tänkte jag att jag likagärna också kunde göra det på rapunzel, men de hade inte tid att göra det samma dag som löshårsinsättningen så fick klippa och färga den 27de istället (idag). Så det blir tre dagar i rad jag är hos frisören! Hur galet är inte det? Haha. Men jag tyckte iallafall att min frisör där gjorde världens bästa jobb med mitt hår och jag blev supernöjd! Så imorgon sätter jag i löshåret! Så fin jag kommer bliiii! Längtar.

Och nu till det som hände idag strax efter jag kommit hem. Jacob och jag hade lagat mat och vi satte oss för att äta. Sen märkte jag något ovanför mitt höftben. Jag kollade vad det var, misstänkte att det kanske var en ny leverfläck jag började få eller liknande. Så jag kollar, och det ser ut som när en kudde med fjädrar i börjar trycka ut lite fjädrar genom tyget, fast genom min hud då istället för tyg. En svart fjäder dessutom. Och min tvångssyndrom drar ju igång en aning på det eftersom den anser att fågelfjädrar bär med sig sjukdomar. Så jag tar tag i den och försöker rycka bort den, ganska hårt också. Eftersom jag trodde att den satt hårt för att det såg ut som den satt i huden. Och så får jag inte loss det och det börjar röra på sig, och jag inser att det är en fästing. Nu drar både min realistiska rädsla igång, och min tvångssyndrom något enormt. Jag börjar skrika, flaxa med armar och skriker "SNÄLLA, SNÄLLA TA BORT DEN!" jag höll nästan på att börja gråta alltså, det var det otäckaste jag varit med om tror jag. Jag har aldrig någonsin fått en fästing på mig förut. Och jag har sprungit barbent i högt gräs och gosat med min katt på somrarna när han var utekatt och vi bodde i skogen, men aldrig har jag fått någon fästing. Jag har aldrig heller vaccinerat mig mot TBE heller, inte heller tyckt att jag har behövt det. Eftersom jag aldrig fått en fästing på mig. Men jag har märkt att det finns fler fästingar här nere på västkusten jämnfört med i Tierp,katterna här är alldeles fulla av fästingar på våren och sommaren. Men trodde fortfarande att jag aldrig skulle få en fästing på mig iallafall.

Det jag tycker är sjukt är hur jag lyckades få den på mig. Jag har ju alla de senaste dagarna haft på mig jeans och inte varit överdrivet nära katterna. 

Gissa om jag just ni är rädd för att jag ska ha fått någon sjukdom.
Denise Demonstration