"So... I'm just supposed to be like... "Hey, I want to be with you. Everysinglemomentofmypatheticlife"

Jag ser på en film som väcker så många tankar, känslor och minnen i mig. Så jag måste ta en paus och reflektera och tänka lite. Mainly, varför måste allt egentligen alltid vara så galet komplicerat? Varför måste man idag alltid spela ett sådant spel? Varför kan vi människor inte vara ärliga med vad vi tycker och tänker, och vad vi vill. Så svårt borde väl inte vara. När gick vi egentligen från att göra så till att "Nej jag ska låtsas att jag inte vill ha honom och spela svårfångad." När man egentligen inte är det? Okej jag kanske är det på riktigt, men dem som inte är det. Eller tvärtom, låtsas att man vill ha någon som man själv vet att man egentligen inte vill ha.
 
Varför kan vi bara inte säga som en gammal kompis en gång inte vågade säga till henne. "So... I'm just supposed to be like... "Hey, I want to be with you. Everysinglemomentofmypatheticlife" Den meningen ekar i mitt huvud för att den är så fruktansvärt jävla vacker. Kanske är jag en hopplös romantiker. Either way så vill jag bara en dag kunna säga den meningen och ha något som bara är ärligt och äkta. Utan spel.
 
Sen så kommer säkert någon som läser detta tro på att jag nu syftar på någon viss person pga tidpunkten då jag skriver detta. Men vill bara klargöra att jag inte pratar om någon specifik person, utifall ni inte förstod det själva.
Denise Demonstration
COMMENT
COMMENT
Leave a reply