Workout Sesh.

Åkte till Melissa igår. Var så sjuukt uttråkad hemma. Inte orkat göra något för att jag varit så sjuk och samtidigt så vill jag inte smitta någon, men det är så tråååkigt att vara sjuk juuu. Och sen vart hon också sjuk så då kunde vi ju lika gärna vara sjuka tillsammans. Men jag hade ändå börjat må mycket bättre igår.
 
Men jag har ju som vanligt vänt på dygnet så jag går och lägger mig kl 5 på morgonen och vaknar kl 3 på eftermiddan. Men när jag är med Melissa så är det hennes regler som gäller, varje gång jag sover och hon tycker att jag inte ska få sova något mer så skickar hon sin hund på mig som hoppar på min mage och är dryg. Så jag somnade kl 5 inatt, men Melissa var iallafall snäll emot mig och väckte mig inte förren halv 1.
 
Men medans jag inte kunde somna inatt så hade jag en lite workout sesh. Jag gjorde miljontals squats, magdans, och situps. Jag har ju inte tränat ordentligt sen jag gick ur högstadiet och har rökt sen första året på gymnasiet. Och det märks på min kropp alltså, har vääärldens sämsta kondition och typ inga muskler alls. Så trodde verkligen jag skulle ha träningsverk idag men det fick jag tydligen inte. Men tror ni inte Melissa säger när jag kommer upp, "Du vet att vi ska ut och träna sen nu va?". Jag var skittrött och kände att jag skulle avlida. Men tror ni inte att efter att ha druckit lite te så blir vi helt galna och tränar som aldrig förr. Så jävla stolt över mig själv idag alltså.
 
 
Denise Demonstration
COMMENT
COMMENT
Leave a reply