Lite random update bah

Idag var jag i skolan, men fick gå hem tidigt, min lärare där är världsbäst alltså. Har så många coola lärare som gör ens dagar lite roligare. En lärare berättade för mig idag att jag skulle få min overall på onsdag för de hade beställt hem det till mig. Jag sa det att annars hade jag bara kunnat ta någon av de minsta de har, behöver liksom inte sitta tight. Han svarade 
-"Ahmen då får du en 46a och den är precis så jag kommer i den, så då kommer du få knyta armarna runt midjan om du ska lyckas ha på dig den." hahah lät så roligt.
Sen har jag upptäckt att min kusin Jennifer kunde sjunga fasansfullt fint på snapchat idag. Och har myst med Junior.
 
Förra veckan när jag kom hem från ängel så skulle jag ge Junior hans favoritgodis. Men han hetsåt som aldrig förr, så jag blir förbannad.
-"Har ni inte gett Junior mat eller!? han hetsäter godis ur min hand ju."
Ingen hör mig eller svarar, så jag springer iväg och ger han en stor skål med mat. Men han rör den inte. Nu ligger han istället på mitt skrivbord och kelar mot mig när jag försöker sitta vid datorn och koppla av lite innan jag ska sova. Jag kan inte ens logga in på datorn ordentligt för att han är så jobbig och trängs och kelar på skrivbordet. Tillslut ger jag upp och stänger av datorn. Och sen gick jag och la mig och han lägger så tätt intill och slickar mig på näsan mer än någonsin.
Denhär veckan vart han likadan. Konstigt att han inte betedde sig såhär när jag bodde på västkusten i 2 år och jag kom hem på besök. Antar han är rädd att jag ska lämna honom igen. Men jag ska aldrig lämna honom igen.
 
Oh juste, ängel och jag ska öppna en hundkennel. Trimans Hundkennel.
 
Denise Demonstration
COMMENT
COMMENT
Leave a reply